HUOM! KORONAN VUOKSI TÄTÄ KOULUTUSTA EI TÄLLÄ HETKELLÄ JÄRJESTETÄ! TILALLA YHDEN PÄIVÄN ETÄKOULUTUS.

Opettajien työhyvinvointi on ollut paljon esillä viime aikoina. Kasvatusalan ammattilaisena olen myös itse osa tuota kohderyhmää, jota tämän päivän koulumaailman haasteet koskettavat. Tämän vuoksi olen kehittänyt koulutuksen tukemaan opettajien ammatillista kasvua ja työhyvinvointia. 

Tein itse RMP-motivaatioprofiilitestin osana motivaatiovalmentajan sertifiointikoulutusta syksyllä 2018. Olin todella vaikuttunut siitä, miten hyvin se kuvasi minua ihmisenä. Motivaatioprofiilin avulla tein paljon uusia oivalluksia itsestäni ja elämästäni. Sen kautta pystyin myös paremmin tunnistamaan työhyvinvointiini vaikuttavia tekijöitä. Motivaatioprofiilin avulla ymmärrän nyt paremmin paitsi itseäni, myös muita (esim. kollegoita) ja samalla vuorovaikutustaitoni kehittyvät yhä paremmiksi. Tämän omakohtaisen kokemuksen kautta olen aivan vakuuttunut siitä, että koulutuksestani on hyötyä myös muille opetusalalla työskenteleville! Lisää Steven Reissin motivaatioteoriasta voit lukea täältä!

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus on suunnattu perusopetuksen henkilöstölle. Koulutukseen otetaan max.20 henkilöä/koulutus. Koulutuksen ryhmäkoko pidetään pienenä, koska turvallisen, avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen on tärkeä osa koulutuksen antia.  

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan kahtena erillisenä lähiopetuspäivänä. Koulutukseen osallistujat tekevät ennen ensimmäistä koulutuspäivää RMP motivaatioprofiilitestin omalla tietokoneella (kesto n.15-30min.). Ensimmäisenä koulutuspäivänä tutustutaan Reiss Motivation profile -teoriaan. Tämän lisäksi osallistujat pääsevät tarkastelemaan omaa motivaatioprofiiliaan, sekä jakamaan ajatuksiaan pienryhmissä erilaisten harjoitusten avulla. Ensimmäisenä koulutuspäivänä osallistujat saavat mukaansa oman profiilin ja n. 30-sivuisen raportin omasta motivaatioprofiilistaan. 

Ensimmäisen koulutuspäivän päätteeksi osallistujat saavat välitehtävän ohjeet. Kirjallisessa välitehtävävässä osallistujat reflektoivat omaa motivaatioprofiiliaan, erityisesti sen vaikutusta omaan työssä jaksamiseen. Välitehtävä palautetaan sähköpostitse kouluttajalle ennen toista koulutuspäivää. 

Toisena koulutuspäivänä tarkastellaan välitehtävien synnyttämiä ajatuksia, syvennetään itsetuntemusta ja pohditaan keinoja oman työhyvinvoinnin parantamiseksi. Olennainen osa koulutusta on ajatusten vaihto ja kokemusten reflektointi kollegoiden kanssa. 

Koulutuksen hinta

  • 250€/osallistuja (sis.alv 24%). Koulutus sisältää kaksi lähiopetuspäivää klo 9.30-16, oman motivaatioprofiilin ja n. 30 sivuisen raportin omasta motivaatioprofiilista, sekä aamu- ja iltapäiväkahvin. Lounas omakustanteinen.
  • Kysy myös tarjousta omalle työyhteisöllesi!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä alla oleva lomake, niin lähetän sinulle sähköpostitse tiedon, kun ilmoittautuminen uuteen koulutusryhmään alkaa. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita osallistumaan koulutukseen. Koulutusten määrä riippuu kiinnostuksesta! Tule mukaan kehittämään itseäsi ja parantamaan omaa työhyvinvointiasi!