Opiskelen psykoterapeutiksi Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa suuntauksena kognitiivis-analyyttinen nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapia.

Koulutuksen aikana tarjoan sekä pitkää (40h) että lyhyttä (16-24h) koulutuspsykoterapiaa. Koulutuspsykoterapia on koulutuksessa olevan ammattilaisen tarjoamaa keskusteluhoitoa. Psykoterapeuttikoulutukseen kuuluu jatkuva ja pakollinen työnohjaus eli psykoterapeuttiopiskelija käsittelee hoitosuhdetta luottamuksellisesti kokeneen työnohjaajan kanssa. Koulutuspotilaalta ei edellytetä diagnoosia tai samanaikaista terveydenhuollon hoitosuhdetta. Oleellista on motivaatio psykoterapian aloittamiseen ja sitoutuneisuus pitkäkestoiseen työskentelyyn. Koulutuspsykoterapiasta tehdään kirjallinen sopimus, jossa määritellään myös terapian kesto.

Ajallisesti rajatun koulutuspsykoterapian lisäksi tarjoan asiakkailleni psykoterapeuttista keskusteluhoitoa, joka voi olla kertaluonteista tai voimme tavata myös säännöllisesti useammankin kerran. Keskusteluhoidot eivät kuulu varsinaisen työnohjauksen piiriin, mutta ne katsotaan osaksi psykoterapeuttiopintojen aikana tehtävää asiakastyötä.

Asiakkaan käyntitietoja ei tallenneta Omakantaan. Toiminta ei kuulu potilasvakuutuslain soveltamisalaan. Yksittäisen terapiakäynnin hinta on tällä hetkellä 55€/h (sis. alv. 24%). Pidemmät (16-40h) koulutuspsykoterapiajaksot 46€/h (sis. alv. 24%).

Vastaanotan asiakkaita viikonloppuisin/arki-iltaisin Keravan keskustassa. Etätapaamiset ovat myös mahdollisia. Mikäli olet kiinnostunut koulutuspsykoterapiasta, täytä alla oleva yhteystietolomake niin otan sinun yhteyttä. Ajan yksittäisiin terapeuttisiin keskusteluihin voit varata täältä varauskalenterista. Yksittäiset ajat maksetaan varauksen yhteydessä. Mikäli vapaina olevat ajat eivät sovi sinulle, voit myös olla minuun yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta.