Opiskelen psykoterapeutiksi Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa suuntauksena kognitiivis-analyyttinen nuorten ja aikuisten psykoterapia.

Koulutuksen aikana tarjoan sekä pitkää (40h) että lyhyttä (16-24h) koulutuspsykoterapiaa. Koulutuspsykoterapia on koulutuksessa olevan ammattilaisen tarjoamaa keskusteluhoitoa. Psykoterapeuttikoulutukseen kuuluu jatkuva ja pakollinen työnohjaus eli psykoterapeuttiopiskelija käsittelee hoitosuhdetta luottamuksellisesti kokeneen työnohjaajan kanssa. Toiminta ei kuulu potilasvakuutuslain soveltamisalaan. Koulutuspotilaalta ei edellytetä diagnoosia tai samanaikaista terveydenhuollon hoitosuhdetta. Oleellista on motivaatio psykoterapian aloittamiseen ja sitoutuneisuus pitkäkestoiseen työskentelyyn.

Vastaanotan koulutuspotilaita 09/2023 alkaen viikonloppuisin/arki-iltaisin Keravan keskustassa. Mikäli olet kiinnostunut koulutuspotilaaksi tulosta täytä alla oleva yhteystietolomake niin otan sinun yhteyttä.

Koulutuspsykoterapiasta tehdään kirjallinen sopimus. Tietoja ei tallenneta Omakantaan. Koulutuksen alkuvaiheessa terapiakäynnin hinta on 46€/h (sis. alv. 24%) ja tutustumiskäynti veloituksetta. Laskutus voidaan hoitaa käynnin yhteydessä tai laskutuksella kuukausittain.