Opiskelen psykoterapeutiksi Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa suuntauksena kognitiivis-analyyttinen nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapia.

Koulutuksen aikana tarjoan sekä pitkää (40h) että lyhyttä (16-24h) koulutuspsykoterapiaa. Koulutuspsykoterapia on koulutuksessa olevan ammattilaisen tarjoamaa keskusteluhoitoa. Psykoterapeuttikoulutukseen kuuluu jatkuva ja pakollinen työnohjaus eli psykoterapeuttiopiskelija käsittelee hoitosuhdetta luottamuksellisesti kokeneen työnohjaajan kanssa. Toiminta ei kuulu potilasvakuutuslain soveltamisalaan. Koulutuspotilaalta ei edellytetä diagnoosia tai samanaikaista terveydenhuollon hoitosuhdetta. Oleellista on motivaatio psykoterapian aloittamiseen ja sitoutuneisuus pitkäkestoiseen työskentelyyn. Koulutuspsykoterapiasta tehdään kirjallinen sopimus, jossa määritellään myös terapian kesto.

Ajallisesti rajatun koulutuspsykoterapian lisäksi tarjoan asiakkailleni terapeuttista keskusteluhoitoa, joka voi olla kertaluonteista tai voimme tavata useammankin kerran. Keskusteluhoidot eivät kuulu varsinaisen työnohjauksen piiriin, mutta ne katsotaan osaksi psykoterapeuttiopintojen aikana tehtävää asiakastyötä.

Asiakkaan käyntitietoja ei tallenneta Omakantaan. Koulutuksen alkuvaiheessa terapiakäynnin hinta on 46€/h (sis. alv. 24%). Koulutuspsykoterapiaan (16-40h) hakeutuvien tutustumis/arviointikäynti veloituksetta. Laskutus voidaan hoitaa käynnin yhteydessä korttimaksulla tai laskutuksella kuukausittain. Yksittäiset terapeuttiset keskusteluhoidot tulee ostaa ennakkoon täältä. Palvelua voi ostaa myös lahjaksi!

Vastaanotan asiakkaita 09/2023 alkaen viikonloppuisin/arki-iltaisin Keravan keskustassa. Mikäli olet kiinnostunut, täytä alla oleva yhteystietolomake niin otan sinun yhteyttä.