“Ohjauskeskustelu oli mielestäni mukava ja oli helppoa puhua asioista. Keskustelun ilmapiiri oli rento ja miellyttävä. Koin ohjauksen hyödylliseksi. Oppi huomioimaan omia luonteenpiirteitä ja miten niistä voisi hyötyä esim. Uravalinnassa. Erityisesti mieleeni jäi RSMP-motivaatio profiilin läpikäyminen. Suosittelisin!”

TYTTÖ 19V. (Keskeyttänyt lukion 1.vuoden jälkeen ja mennyt ammattikouluun. Ei tiennyt mille alalle kouluttautuisi.)

“Olin tyytyväinen Lauran ohjaukseen. Jännitin aluksi, mutta turhaan. Oli niin helppo puhua asioista. 🙂 Keskustelu tuntui rennolta ja luonnolliselta, ja mielestäni ilmapiiri oli hyvä ja avoin. Kyllä koin hyödylliseksi. Koin, että keskustelu toi uusia näkökulmia ajatteluuni ja pohdintaan ammatinvalinnasta. Mieleen jäi ehkä erityisesti asiat, joita en ollut ajatellut pitäväni niin tärkeinä vaikka todellisuudessa ehkä pidänkin…. Kyllä voisin suositella. Kiitos ohjauskeskustelusta, tuli taas jotain uutta pohdittavaa tulevaa ajatellen 🙂 “

TYTTÖ 18v. (Lukiossa, pohtii tulevaisuuden alavalintaa.)

Kiitos paljon, tuntui että oli ainakin jotain apua ja keskustelut herätti syvempää kiinnostusta alaa kohtaan, joka oli ollut aikasemmin vain ohimennen mielessä! 🙂 Oli hyvä käydä omat vastaukset ja motivaatiot läpi ja alkaa pohtimaan niiden kautta, miten ne pääsisi parhaalla mahdollisella tavalla toteutumaan tulevaisuuden työssä.

TYTTÖ 18V. (Lukiossa, pohtii tulevaisuuden alavalintaa)

Sain tarvittavaa varmuutta ja vahvistusta päätökselleni jatko-opiskelupaikastani. Mieleen jäi erityisesti itsetuntemuksen harjoittelu ymmärrettävällä tavalla.

TYTTÖ 19V. (Keskeyttänyt opinnot toisella asteella)