Miksi sille on toi asia on niin tärkeää? Miksi se hermostuu tollasista pikku asioista? Miten se ei ymmärrä mua? Miksei se voi tehdä toisella tavalla?

Kuulostaako tutulta? Olisiko sinustakin oikeasti kiva ymmärtää mitä sen paremman puoliskon päässä liikkuu? Ja miksi hän toimii niin kuin toimii?

Ottakaa yhdessä askel parempaan parisuhteeseen ja ymmärtäkää toisianne paremmin motivaatioprofiilin avulla! Se avaa teille aivan uusia näkökulmia yhteiseen elämäänne ja lisää ymmärrystänne sekä omasta itsestänne että puolisostanne.

RMP motivaatioprofiili ei luokittele tai leimaa. Ei ole olemassa huonompaa tai parempaa profiilia. On vain erilaisia profiileja, aivan kuten sormenjälkiäkin. Tiedostamalla oman ja kumppaninsa toiminnan taustalla olevat motiivit, auttaa se myös ymmärtämään paremmin parisuhteen kipukohtia.

Loistava valinta myös häälahjaksi TAI vaikka puolisolle ystävänpäiväksi!

Hinta 345€ (sis. omat profiilit ja n. 30-sivuiset raportit ja 1,5h yhteisen ohjauskeskustelun). Pariohjauksen jälkeen on mahdollista ostaa myös yksilöllistä, henkilökohtaista lisäohjausta 65€/h, joilloin voidaan keskittyä motivaatioprofiilin vaikutukseen esimerkiksi työelämässä.

Osta täältä!

Lue lisää motivaatioprofiilista täältä!

Huom! Kyse ei ole parisuhdeterapiasta. En ole koulutettu terapeutti. Laajemmissa haasteissa suosittelen kääntymään terapeutin puoleen.