Opettajien työhyvinvointi on ollut paljon esillä viime aikoina. Kasvatusalan ammattilaisena olen myös itse osa tuota kohderyhmää, jota tämän päivän koulumaailman haasteet koskettavat. Tämän vuoksi olen suunnitellut koulutuksen tukemaan opettajien itsetuntemusta ja sitä kautta ammatillista kasvua ja työhyvinvointia. 

Tein itse RMP-motivaatioprofiilitestin osana motivaatiovalmentajan sertifiointikoulutusta syksyllä 2018. Motivaatioprofiilin avulla tein paljon uusia oivalluksia itsestäni ja elämästäni. Sen kautta pystyin myös paremmin tunnistamaan työhyvinvointiini vaikuttavia tekijöitä. Motivaatioprofiilin avulla ymmärrän nyt paremmin paitsi itseäni, myös muita (esim. kollegoita) ja samalla vuorovaikutustaitoni kehittyvät yhä paremmiksi. Tämän omakohtaisen kokemuksen kautta olen aivan vakuuttunut siitä, että koulutuksestani on hyötyä myös muille opetusalalla työskenteleville! Lisää Steven Reissin motivaatioteoriasta voit lukea täältä!

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus on suunnattu perusopetuksen henkilöstölle. Koulutukseen otetaan max.14 henkilöä/koulutus.  

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan etänä yhden päivän aikana. Koulutukseen osallistujat tekevät ennen koulutuspäivää RMP-motivaatioprofiilitestin omalla tietokoneella (kesto n.15-30min.). Koulutuspäivänä tutustutaan ensin Reiss Motivation profile -teoriaan. Tämän jälkeen osallistujat pääsevät tarkastelemaan omaa motivaatioprofiiliaan, sekä jakamaan ajatuksiaan erilaisten harjoitusten avulla. Koulutuspäivään osallistuvat saavat sähköpostitse oman profiilin ja n. 30-sivuisen raportin omasta motivaatioprofiilistaan. 

Koulutuksen hinta (pilottiryhmä la 7.11.2020)

  • 125€/osallistuja (sis.alv 24%).
  • Koulutus sisältää yhden etänä toteutettavan koulutuspäivän klo 9-16, oman motivaatioprofiilin ja n. 30 sivuisen raportin omasta motivaatioprofiilista.
  • Koulutukseen osallistujien on mahdollista ostaa koulutuspäivän jälkeen itselleen henkilökohtaista ohjausta (etänä) edulliseen hintaan 55€/h. Henkilökohtaisessa ohjauksessa tarkastellaan syvemmin yksilön omaa motivaatioprofiilia ja sen vaikutusta elämässä.
  • Edulliseen pilottiryhmään osallistuvat vastaavat koulutuksen jälkeen sähköiseen palautelomakkeeseen.

Koulutuksen ajankohta lauantai 7.11.2020 klo 9-16

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 17.10.2020 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 10. Saat vahvistuksen koulutukseen osallistumisesta sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan kehittämään itseäsi!