Tuntuuko välillä siltä, että arki perheen kesken on yhtä taistelua? Haaveiletko paremmasta perhe-elämästä? Vai haluatko valmistautua tulevaan perhe-elämään jo etukäteen? Sujuuko arki perheen kanssa ihan kivasti, mutta haluaisit silti kehittää vuorovaikutustaitojasi ja suhdettasi perheenjäseniin entistä paremmaksi?

Toimiva Perhe -kurssi on osa Thomas Gordonin kehittämää kansainvälistä koulutusjärjestelmää. Kursseja ohjaavat tehtäväänsä koulutetut ja Gordonin Toimivat Ihmissuhteet ry:n valtuuttamat Toimiva Perhe -ohjaajat.

Toimiva Perhe -peruskurssilla:

  • opetellaan selkeää viestintää ihmissuhteissa
  • löydetään rakentavia tapoja ratkaista ristiriitoja
  • pohditaan kasvatukseen liittyviä arvoja
  • harjoitellaan toimivan keskusteluyhteyden luomista lasten / nuorten ja vanhempien välille

Pidän kursseja tilauksesta Uudenmaan alueella. Yksityishenkilönä voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua kurssiin alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Laitan sinulle s-postia, kun uuden kurssin aikataulu ja ilmoittautuminen ovat ajankohtaista.

Itse kasvattajana ja nyt kolmen lapsen äitinä olen onnellinen siitä, että kävin ohjaajakoulutuksen ennen oman lapsen syntymää noin kymmenen vuotta sitten. Vaikka minulla oli tuolloin jo kasvatusalan koulutus, antoi Toimiva perhe -konsepti minulle paljon eväitä rakastavan, kestävän ja onnellisen perhe-elämän rakentamiseen. Kukaan meistä ei ole koskaan valmis, vaan aina voi kehittyä paremmaksi vanhemmaksi ja kasvattajaksi. Kurssi kestää noin 24 tuntia (pidetään iltaisin/viikonloppuisin).

Tule mukaan kurssille, kasvetaan yhdessä!

Lisätietoja

https://www.gordontraining.com/

https://www.gti-ry.com